Zonnepanelen

Via Energiecollectief.nl kunt u tot wel 40% goedkoper zonnepanelen kopen.

Energiecollectief.nl heeft een collectieve actie opgezet om heel Nederland te voorzien van goedkope zonnepanelen. Aanbieders en installatiebedrijven door heel Nederland hebben zich aangemeld voor deze collectieve zonnepanelen actie. Zij krijgen dagelijks offerteaanvragen en bieden via het energiecollectief de beste deal. U als lid van het collectief hoeft deze offertes alleen nog meer te vergelijken en te kiezen voor het beste bod.

U kunt rekenen op betrouwbare en erkende aanbieders met jarenlange ervaring in het plaatsen van kwalitatieve zonnepanelen. De aanbieders kijken via satellietfoto┬┤s naar de ligging van uw huis en nemen contact met u om de mogelijkheden met u te bespreken. Uw voorkeuren (aantal panelen, ligging), uw maximale besteding en een berekening van de opbrengst zullen de belangrijkste aspecten zijn van de inventarisatie.

Wat kunnen aangesloten aanbieders bieden:

  • Aandacht voor uw wensen en ontwerp van de installatie op uw dak
  • Een eerlijke schatting van de te verwachten opbrengsten
  • Hoge kwaliteit zonnepanelen en professionele installatie

De opbrengsten:

Optimaal geïnstalleerde zonnepanelen maken een groot verschil. De terugverdientijd van het systeem hangt af van de grootte en ligging van de panelen maar ligt over het algemeen tussen de 4 en 5 jaar voor een zonnepaneel dat wel 25 jaar mee gaat! De verwachting is dat uw energieprijs over die 25 jaar ongeveer 1/3 bedraagt van de prijs die u van de energiemaatschappij zou ontvangen.

Dee zonnepanelen worden binnen 2 weken na de bestelling geplaatst.

Zonnepanelen offertes vergelijken

Via het energiecollectief vergelijkt u gratis en vrijblijvend tot offertes voor zonnepanelen bij lokale aanbieders en installateurs. Het vergelijken van offertes geeft u de mogelijkheid om de installateurs en aanbieders van zonnepanelen te beoordelen op hun prijs en kwaliteit. Via het energiecollectief ontvangt u extra veel korting op de aankoop!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (34 votes cast)
Zonnepanelen, 8.4 out of 10 based on 34 ratings