Zonnepanelen

Via Energiecollectief.nl kunt u goedkope zonnepanelen kopen. Door gezamenlijk collectief zonnepanelen te kopen krijgen we ze tot wel 40% goedkoper.

In samenwerking met diverse aanbieders heeft Energiecollectief.nl een collectieve actie opgezet om heel Nederland te voorzien van goedkope zonnepanelen. Vul uw gegevens in en elke keer als er 500 aanmeldingen zijn kunnen we gezamenlijk zonnepanelen inkopen.

De aanbieders kijken via satellietfoto´s naar de ligging van uw huis en bellen u binnen een maand (nadat de teller op 500 staat) op voor uw persoonlijke voorkeur (aantal panelen, ligging), uw maximale besteding en een berekening van de opbrengst. Vervolgens maken we voor iedereen een persoonlijke prijsopgave met groepskorting.

Wat kunt u verwachten:

  • Persoonlijke aandacht voor uw wensen, een persoonlijk ontwerp van de installatie op uw dak
  • Een eerlijke schatting van de te verwachten opbrengsten
  • Hoge kwaliteit producten en installatie
  • Een zeer scherpe prijs

Wat verwachten wij van u:

  • U heeft interesse in een afname van minimaal 8 zonnepanelen
  • Een momentje van uw tijd om samen met ons alles goed door te nemen, eventueel een foto op te sturen van het dak

De opbrengsten:

Een optimaal geïnstalleerd paneel kan wel 220 kWh per jaar opwekken. Dat is per paneel een reductie van meer dan 100 kilo CO2 per jaar, en een kosten besparing van wel 55 euro per jaar. De terugverdientijd van het systeem hangt af van de grootte en ligging van de panelen maar ligt over het algemeen tussen de 7 en 10 jaar voor een product dat wel 25 jaar mee gaat! De verwachting is dat uw energieprijs over die 25 jaar ongeveer 1/3 bedraagt van de prijs die u van de energiemaatschappij zou ontvangen.

De panelen kunnen na ons contact al binnen een paar weken op uw dak liggen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (12 votes cast)
Zonnepanelen, 7.8 out of 10 based on 12 ratings